Törölt nick Creative Commons License 2007.03.03 0 0 15270

Szervusz!

Köszönöm a kiegészítést. Bevallom, amit ide felraktam, az a listámnak egy régebben készült változata, ami a gépre akkor lett feltöltve, amikor azt először fel akartam rakni a netre. (Tehát nem most). Azóta én is találtam jó pár dolgot pl. az eil.com -on (egy csomó promó). Kérdés persze, hogy a beszerezhetetlen dolgokkal érdemes -e traktálni másokat.

Egy két dolgot ellenben nem írtam volna a remixek közé:

-Lament (flexipop version): ez egy korábbi változat. A később kislemezen is feltünt változaton kicseréltek egy csomó hangszeres sávot, úgyhogy én ezt nem remixnek nevezném, jó esetben re-recorded version -nek.

-Hello I love you (psychedelic version): újra felvett

-Hello I love you (slight return): ez mégis minek a remixe? Ez is újra felvett

-Purple haze (Virgin version): szintén újra felvett

-Forest (Marc Plati mix -és instrumentális változata): dettó új felvétel, csakúgy mint

-Pictures of you (Paulmac remix)

A Lullaby (extended version) -ből valóban van egy kb. 30 mp-cel rövidebb mix, ez a Mixed up -hoz kiadott 5CD -s boxon szerepel.

A diszkográfiámban a fentebb említett dalok a 'non-album tracks ' kategóriába kerültek valamiért.

Egyébként ennyi erővel akkor az alábbi számokat is lehetett volna említeni:

-Three (alt. studio mix)

-Primary (studio out-take) -korai változat a FAITH deluxe -on.

Félreértések elkerülése végett egyáltalán nem vettem zokon a kiegészítést, sőt hálásan köszönöm. Igérem, legközelebb mindig az update -elt dolgaimat teszem csak közkinccsé.

Üdv: András

Előzmény: inyourroom (15262)