Bakancs4 Creative Commons License 2007.03.03 0 0 1445
Hát nekem ez a képfeltöltés sehogyse működik . Mellesleg a rajzot én csak kaptam , úgy adom tovább , ahogy jött . ..........Ami a lefoglalt járművet illeti kérdés , hogy van-e róla valami papírod , hogy a jogszabályokat idézzem : 5/1990 KÖHÉM 2.§ (7) ….A járműkategória fogalmát az A. Függelékének A/2. számú melléklete és a B. Függelék 1. Cikke határozza meg . (8) A rendeletben a járművekkel kapcsolatos fogalmakra … a közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975 KPM-Bm együttes rendeletben foglaltakat kell alkalmazni . Annak megítélése szempontjából , hogy a jármű sík úton önerejéből milyen sebességgel képes haladni a jármű tervezési sebessége az irányadó. ........Illetve a a közlekedési törvény 1988. évi I. tv : 23 § „(7) Az Európai Gazdasági Térség más tagállamában kiadott érvényes hatósági engedéllyel és jelzéssel ellátott jármű forgalomba helyezése előtt a közlekedési hatóság - a típusvizsgálat és a (3) bekezdésben meghatározott forgalomba helyezés előtti vizsgálat mellőzésével - a jármű eredeti okmányai, valamint a származási ország hatósági nyilvántartásai alapján, szemle alkalmazásával állapítja meg a jármű nyilvántartásba veendő műszaki adatait ." ........tehát nem arról van szó , hogy a jármű nem lehet gyorsabb , csak nem lehetne benne 4 Kw-nál erősebb motor . A teljesítménymérsét hosszú oldalakon keresztül taglalja a B. függelék .
Előzmény: Törölt nick (1442)