Zeusz1 Creative Commons License 2007.03.03 0 0 1702

Sziasztok Octávosok!

Úgylátszik az OII-t is elérte elődje OI első stabilizátor kar gumiszilent nyikorgás betegsége. Nálam föleg 5C fok körül kezdett elviselhetetlenné válni a nyöszörgése. Az autóban 50 000 km van. Bementem a D.A.C-hoz és elmondtam a panaszom. Mivel az OII - nél a szilent rá van prészelve a stabilizátor karra,  csak egyben lehet cserélni. Bizony ilyet még nem csináltak. Megrendelték a stabilizátort. A csere már nem volt ily egyszerü.  Nekiláttak én ott álltam  OII mellett és egyre sápadttabb lettem , mikor rájöttek arra ,hogy az egész első futómű tartószerkezetét egy kb 30x20 cm alu öntvényt ,ami tarja az egészet ,le kell venni. 3/4 órás bírkózásal sikerüült is szétbontani. Úgy 20 db csavar tartotta. Stabilizáror kifűz és a másik be. Majd vagy 1.5 óra mig sikerült rendesen összerakni az egészet . Én jobban izzadtam mint a szerelő srác. Pedig fullos szerelő, tapasztalatból mindom. És ezek után fütómű állítás . Számitógépes csoda szerkentyúvel. Most csendes!-:). De ha tudom mivel jár biztos hezitáltam volna a csere és a nyöszörgés hallgatása között.

Hát ennyi. Üdv:Zeusz