Múltkor a helyi teszkó parkolójába este beállt az általam mozgássérült beállónak látott helyre egy nagyméret? autó, kiszállt két ficsúr és bementek szépen shoppingolni. Pechükre céges reklám volt a kocsin, írtam egy mailt a cégnek, hogy mekkora türhôkkel dolgozik. A fônök visszaírt, mely szerint az nem mozgássérült parkoló volt, hanem családosoknak fenntartott hely és biztosan nem vettem észre, hogy gyerekülés is van a kocsiban, teljesen jogosan parkoltak ott a céges autóval. Válaszomra, mely szerint ülés lehet, hogy volt, de gyerek az nem tipegett velük, annyit írt vissza, hogy nem tiszte ellenôrizni, hogy az alkalmazottja elviszi-e bevásárolni magával a gyerekét vagy sem, részérôl lezárt az ügy.
Két hibát én is vétettem. Valóban családosoknak fenntartott hely volt, nem mozgássérülteknek, csak erôsen megkopott a felirat. Illetve nem írtam meg a fickónak, hogy ahogy ô üv.ig., úgy én is, ráadásul potenciális ügyfelük lehetnék, de ilyen simlis dumájú céggel eszem ágában sincs valaha is üzletelni.
Nem folytattam vele a levelezést, mert hihetetlenül szánalmas volt a magyarázkodása. Valaki hülyeséget csinál és ahelyett, hogy annyit mondana, bocs, ez az én saram, nekiáll mindenáron magyarázkodni. Még olyan áron is, hogy ezzel teljesen lejáratja magát. Annyira gáz.