Zsebi, gyönyörű a kerted! Mennyi munka van egy ilyenben úgy napi vagy heti szinten? Mert gondolom, hogy nem az anyagi ráfordítás a sok, hanem a benne munkával töltött órák száma!
Szépen nő a retek meg a saláta a fólia alatt, ha sütni fog a nap, kiültetem a karalábépalántákat is.
A szobai paparikapalántáim viszont megunták az életet. Lekonyultak, aztán elkezdett szétrothadni a száruk. Gyorsan vetettem egy újabb szaporítótálcányit, a következő külömbséggel: nem saját komposztot és homokot használtam, hanem bolti földet. Lehet, hogy volt a komposztban egy kis palántadőlés gomba, mert a többi palántám is így végezte. Meg aztán az is lehet, hogy buzgón túlöntöztem őket. Most majd kevesebbet fognak kapni. Kicsit elszomorított a dolog, mert olyan szépek voltak már, de még az a jó, hogy csak március eleje van, nincs még veszve semmi.
A paradicsomok gyönyörűek, három fajtát vetettem: balkonparadicsomot, korait és konzervet. A korai csak úgy uzsgyi jött ki a földből, a konzerv viszont lassan, komótosan.