888800000 Creative Commons License 2007.03.01 0 0 4316

Pedig ez így van. Nem én találtam ki. Mondjuk ez  L100 (P100) vonatkozásában érvényes, ebben vagyok csak biztos.  Ha belegondolsz logikus is hiszen a keyclick és a legmagasabb hangok nincsenek nagyon messze egymástól frekvenciában. Ha csak egyszerűen tennénk az előfok bemenetére egy highpassfiltert akkor az nem csak a "zavaró keyclick-et":-) hanem valamilyen mértékben  a magas hangokat is vágja. És mivel ezek így kisebb amplitudoval jelennek meg a kimeneten a generátor magas hangkerekeinek jelét meg kell emelni a megfelelő mértékben. 'Hammondéknak' Így szinte teljesen sikerült megszűntetni  a keyclick-et és a magas hangok is megmaradtak a  kellő intenzitással.  Sajnos erre nem magamtól jöttem rá, olvastam valahol. Vagy a neten, akkor megpróbálom megkeresni, vagy a doksik között amiket felhalmoztam:-) akkor beszkennelem. E100-hoz is van eredeti szerviz manualom. (Hogy a perka miért nem üt rendesen azt nem tudom, az más tészta.)

Képzeld Zsolt!

Sikerült megcsinálnom a két sebességes motorszabályzót. Egysebességes motor lassan forog (kb25-30/min) már vagy két órája és nem melegszik. Pici hangja van mivel 50 helyett 5Hz-et kap, de csak akkor lehet hallani ha csend van. (de ki az a h... aki üresen forgatja otthon a lezlit:-) 3 fokozatban lehet nyomatékot állítani és 4 fokozatban a sebességet. A gyors fordulat az fix (gyári) mert ahhoz már frekvenciaváltó kéne... (Köv. project)

Előzmény: tehtube (4311)