christy1987 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2721
Hello! Nem tudtam! Nem is jegyeztem elő! Csak az antikván, antikváriumon és a régikönyveken tudtam előjegyezni, de ott nem kaptam semmit. Amióta már csak három könyv hiányzott, és láttam a gyűjtés végét, ami hozzáteszem már nagyon unalmas volt, levelek tucatjait irkáltam, meg hirdetéseket adtam fel, és társai... BookLineon is naponta többször is kerestem. És vasárnap este is kerestem, és ott volt mind a kettő. Megrendeltem. Hétfőn reggel elmentem oda, de nem volt a polcon (diákszálló amúgy volt, de fakóbb volt a színe) és mondtam miért jöttem. De mondták azt már csak a Múzeumon tudom átvenni... de kértem hogy mutassák meg, nehogy már az Aquilás legyen, megmutatták, és rendes szép könyvek voltak. Ott láttam amúgy, hogy a megrendeltek között szerepel az Ackroyd és társai is. Szerintem az ilyen előjegyzős biznisz nem megy, de próbálkozz csak. Mondom, nekem a P.Kra konkrétan ez a három oldal nem adott semmit. Írj inkább levelet minden nagyobb üzletláncnak, akik központilag látják miből hol mennyi van. Ezzel legalább azt megspórolod, hogy nem kell járkálj, Libribe, Fókuszba vagy Alexandrába. Szerintem akár egy héten belül a kezedben tarthatod az áhított kötetet.