>> Bakos Enikő kivételével mindet én javasoltam neked!
Mikor mondtad nekem, hogy melyik Európás email címre kell írni? Nem emlékszem bocsesz! Hogy el lehet menni a Kossuth téri kiadójukba is könyvet venni? Csak mert nem lehet ám mindegyik emailre írni... a legtöbb helyről elzavarnak mintha sosem árulták volna ezeket a könyveket! Mielőtt feltűnteted magadat mint világmegváltó, a következő könyveket köszönhetem nem magamnak:
Legelsősorban Álmok háza: Deirdre, ezt nem tudom magamtól hogy vettem volna meg!
Holttest a könyvtárszobában, Gyilkosság a diákszállón: rabótnyik.
ABC, Halál a níluson, Kristálytükör: Neked,
>> Az eiffel pedig ugyanúgy antikvárium mint a múzeum körúton levők.
Ebből következően üres az is, ugyanúgy mint az összes többi.
>> Azért tudtál ott venni most ennyi mindent, mert a múlt héten fölvásároltak egy egész gyűjteményt-tudod, valaki bevitte és eladta ott.
Milyen érdekes... utólag milyen okos vagy... de jóóó... ezt mikor mondtad nekünk? Nem emlékszem hogy megosztottad volna a fórumon kedves barátom!!! A teljes gyűjtemény 39 darab, 15 gyakori, de legalább 15 baromi ritka, sokan a karjukat is odaadnák érte! Na látod, ez az ami nem szimpatikus benned! Hogy megjátszod azt, hogy te csak úgy mendegélsz a városban, azt vadonatúj AC könyvek hevernek előtted az úton egy ezresért. Hát a fenét! Neked ilyen jellegű über információid vannak, és ezt soha de soha nem mondtad el senkinek! Rabotnyikot is érdekelte volna a P. K. nem tudom azóta megvan-e már neki, de nem látom, hogy neki is írtad volna! Így én vittem el abból a gyűjteményből. Szerencse hogy lecsaptad előttem a Temetni veszélyest, mert így 500-al olcsóbban kaptam meg:)
>> Ez nem nagy sansz, bárki bármelyik antikváriumba bevihet könyveket. Egy nagy lutri, amihez sok szerencse kell.
Ehhez nem kell egy perc szerencse sem. Jó a teljes kollekciómból mondjuk az Álmok háza volt őrületes mázli, hogy Deirdre odaadta nekem, de szerintem ezen tudás birtokában ha újra össze akarnám az egészet gyűjteni, nem tellene sokba, legalábbis mondjuk 36-37 kötetet simán megvehetnék.
>> Sokszor írtad azt hogy vatera...
Jójó, az igaz, hogy ott is talál az ember kincset, de azt megintcsak nem írtad hogy te azt is tudtad mikor fogják felrakni a könyveket! Hogy mit ad Isten ott hevert egy új Ackroyd... És úgy mondtad mintha nem köszöntem volna meg az ABC-t 3 helyen is, csak te éppen nem akartál válaszolni, nehogy véletlen lecsapjam az Ackroydot mivel a srác ismerősöm volt... Megint nem mondtad el itt sem a teljes igazságot.
>> A bookline pedig ugyanúgy az antikváriumok könyveit árulja (központi, mike és társa, betű, zuglói, atticus, eiffel stb.), melyek egy része pont a múzeum krt-n van.
Igen, csak mivel a neten fogja mindenki lecsapni a dolgokat, mert általában az emberek nem járkálnak a városban, magán a lelőhelyen sosem fogod megtalálni a dolgokat! Emlékezz vissza a Kristálytükör meghasadtra. Az sosem volt kirakva az Eiffel polcára. Amikor ott voltam nem volt kint, másnap meg a M. krtre szállították nekem, mert neten vettem. Megint csak nem fogsz ott találni semmit. Ha egy teljes gyűjteményt vettek, amit a hétvégén raktak ki a booklinera, akkor örömmel közlöm hogy abból a polcon hétfő reggel 4 darab volt kint...
>> Visszatérve meg a "bunkó" dologra, én sohasem mondtam, hogy az vagy, csak szarul esett, hogy te nem egyszer írtál nekem, hogy segítsek megszerezni a keresett könyveket minden hála nélkül -amiben persze rendre segítettem-, és amikor tőled kér -nem is segítséget-, csak egy kis infót az ember, akkor egyből elhajtod,mondván neked ez az egy sanszod van! Hát szép mondhatom...
A lánynak elmondtam hol lehet venni ilyen könyvet, csak te adtad a nagyot ott is mintha nem tudnád... örültem hogy azt írták 7/6 könyv megvan... de amikor mondták, hogy a Temetni veszélyest nem tudják előállítani nekem, akkor tudtam hogy neked miért az az egy könyved az, ami hiányzik... Persze te hangoztattad hogy nem tudod... hogy különben nem kérdeznéd ha tudnád... dehogynem... csak hátha nem ugyanazt tudjuk... Na erről beszéltem...