hondas1 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2701

Ez volt az a nagy titok???

A Bakos Enikő kivételével mindet én javasoltam neked!

Az eiffel pedig ugyanúgy antikvárium mint a múzeum körúton levők.

Azért tudtál ott venni most ennyi mindent, mert a múlt héten fölvásároltak egy egész gyűjteményt-tudod, valaki bevitte és eladta ott.

Volt, hogy több hónapig nem volt bent náluk egy használható AC könyv sem...

Ez nem nagy sansz, bárki bármelyik antikváriumba bevihet könyveket. Egy nagy lutri, amihez sok szerencse kell.

Én pl. az Atticus antikváriumban(asbóth utca) a Mike és társában(múzeum krt) és a kiadóknál szereztem be újonnan(vagy teljesen újszerűen) szinte az összes könyvemet.

A bookline pedig ugyanúgy az antikváriumok könyveit árulja (központi, mike és társa, betű, zuglói, atticus, eiffel stb.), melyek egy része pont a múzeum krt-n van.

Szóval ez szerintem a fórumozók többsége előtt köztudott, csak nem mindenki nézi naponta többször a netes könyvoldalakat.

Visszatérve meg a "bunkó" dologra, én sohasem mondtam, hogy az vagy, csak szarul esett, hogy te nem egyszer írtál nekem, hogy segítsek megszerezni a keresett könyveket minden hála nélkül -amiben persze rendre segítettem-, és amikor tőled kér -nem is segítséget-, csak egy kis infót az ember, akkor egyből elhajtod,mondván neked ez az egy sanszod van! Hát szép mondhatom...

Előzmény: christy1987 (2700)