christy1987 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2700
Bár bunkó vagyok, én hajlandó vagyok leírni egykét tippet, ha valaki ezt a sorozatot gyűjti, ami nekem összejött! Szóval az, hogy az antikváriumokat járni, meg végigmenni a múzeum körúton naponta kétszer, az egy marhaság, úgy 1% eséllyel talál az ember bármit is... főleg nem új könyveket... vaterán sem fog senki új könyveket árulni, ez is biztos, ugyanazok vannak fent mindig! Ahol tényleg lehet rendes könyveket kapni, valódi áron és újonnan:

Halál a níluson, Kristálytükör meghasadt, Poirot karácsonya, Titokzatos kék vonat, Paddington, és sok egyéb: www.bookline.hu-n van kiírva többnyire at Eiffel antikvárium a lelőhely.

Tíz kicsi néger, Nemezis, Cipruskoporsó, Macska a galambok között, Ackroyd, Öt kismalac: info@europakiado.hu, ha van még nekik akkor itt 1000 HUF/darab áron adják, azon az áron ami a könyvre van nyomtatva. Bár hozzáteszem a nőt más idegesítik az AC rajongók levelei, szóval azt hiszem itt már nem lehet túl sok darab, azért próbálkozzatok.

Temetni veszélyes: ebakos@libri.hu (Bakos Enikő) írtam neki, és nem vicc, 3 perc mulva válaszolt, hogy a Kecskeméti utcai Libriben 1050 forintért van egyetlen példány a könyvből. De ugyanez megjátszható bármelyik másik könyvvel, sőt akár más üzletláncok emailjeivel is.

A további 15 darab könyv gond nélkül kapható bármelyik könyvesboltban, mindenféle romantika nélkül a teljes kollekció beszerezhető 2 hét alatt. Christian