tündi-bündi Creative Commons License 2007.02.28 0 0 859
Kavarodnak itt a dolgok. Állapodjunk meg abban, hogy ami most van,:az katasztrófa. Mint írtam, sokfajta oktatási módszer létezik, nem csak a tekintélyelvű, tehát én nem hírdetem. Viszont ugyanígy, nem csak a liberális létezik. És ezért se pampogjanak folyton egyesek. Számtalan, érted, számtalan értelmes, gondolkodni tudó, rendes ember mondja, hogy az ő idejükben más volt az oktatás mint most, és hogy régen milyen rendes, gondolkodni képes embereket nevelt ki az iskolák, tehát dícsérik a tekintélyelvű iskolákat. Dícsérik. Biztos voltak rossz iskolák, rossz nevelési módszerek régen, és rossz tanártípusok, tanárok, ezt elismerem, de nagyon sokan dícsérik, és épp ezért jó lenne ha leállnának egyes liberálisok, mivel először ők jöttek nekünk, mármint azoknak, akik nem liberálisok. Mint írtam, sokfajta nevelési módszer létezik, nem csak a tekintélyelvű, így én nem hírdetem, én csupán példának hoztam fel, de én egy más nevelési módszerre gondoltam, amely tartalmazná a régi tipusú tekintélyelvű iskolák módszerét is, de innovációval egyetemben. Ergo, nem maradiságról beszélek, mert az tényleg nem jó. Hanem innováció és hagyomány egyben. Remélem világos, hogy én nem a tekintélyelvűséget vagy maradiságot hírdetek, hanem az innovációt és hagyományt egyben, valamint más iskolatípusok módszereit is preferálom. Mint látható, én itt nyitott vagyok, nyitott a gondolkodásom, mivel én több iskolatípust és módszert preferálok, nem csak a tekintélyelvűt, de velem ellentétben a liberálisok csak a liberálist hajtogatják.
Előzmény: Joranne_Sutt (858)