BeZe1974 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 5565

Na.

Kicsit meglepodtem 3 oldalt kellett vegigolvasnom amiota nem voltam. Kicsit megszaladt a kezetek emberek. Mint a kis tunder titkarnok.

Naszoval. Keresem azt a Lacetti tulajd aki vasarnap a Soroksari Auchan parkolojaban dekkolt. (Melle alltam be) Ismertetojelek: J**-*** rendszam :D, alufelnik, ezust 5 ajtós, sötétített ablakuvegek, hatso fölső spoiler. CDX vagy valami hasonlo tipusjelzese is volt azt hiszem elol jobbodalt. En egy ugyanilyen ezust Hirauto matricassal parkoltam direkt oda be. Marha jo latvany hatulrol ket ilyen segg :)

Masik. Ma reggel miutan a reggelimet megveve a kocsihoz mentem es kinyitottam a tavkapcsoloval beragadt az index veszvillogas. Egyszeruen folyamatosan villogott . Benyomtam a veszvillogo gombjat majd ki es abbahagyta. Lehetseges hogy valami nedvesseg tamadott be valahol a kabelezesbe? Volt hasonlo tapasztalatotok ? Amugy jelenleg 14K km van benne es most merek eloszor fogyasztast rajta. Miutan megtettem kiveszem a szukitot is.

Harmadik. Aldotta valaki kozuletek a derektamaszt az ulesben? Nekem hetfon becsipodott a derekam es ha az nincs benne vezetni sem birtam volna ugy fajt a hatam. Viszont lehuztam a masodik allasba es hihetetlen jo volt ahogy a derekam kitamasztotta. Egyszeru szerkezet de annal halasabb feladatot latott most el.

Ennyi voltam egyelore.

u.i: Udv az uj iroknak es az uj flottatagoknak is.