isz-akos Creative Commons License 2007.02.26 0 0 452

Hatha erdekel vkit egy kis londoni hattertortenet.

Van ugye egy Phillips nevu jatekosunk aki evekkel ezelott megfordult a London Towers csapataban is. Mivel nem igazan erdekelt az angol kosarlabda, ezert Bird baratom anyagbeszerzesi megkereseseig nem is tudtam, hogy van itt a kozelben ez a London Towers nevu egyesulet. Miutan meghallottam hogy letezik ez a csapat es hogy Phillips is jatszott itt, egybol azt hittem, hogy egy hatalmas minimum BS meretu csarnokban tobb ezer ember elott jatszik hetrol hetre ez a csapat.

Ma volt szerencsem elzarandokolni Phillips korabbi csapatanak csarnokaba, ami kivulrol eleg nagy belulrol meg felig uszoda (2 medencevel) felig kosarpalya. A kosarpalya resze kisebb mint a Kofem csarnok, ha 300 nezo elfer ott akkor sokat mondok. Epp egy noi meccs zajlott, amikor sikerult megtalalnom azt a szemelyt aki Bird anyagat hozta. Megkerdeztem tole hol talalom majd a centerpalyat ahol 40 perc mulva kezdodik a Towers meccs. Mondta hogy hat itt ahol a csajok jatszanak mindjart vege a meccsnek es kovetkezik a ffi. meccs.

De ami a lenyeg, hogy megemlitettem ennek az osz haju 50es eveinek kozepet taposo sok kosarmeccset megelt embernek, hogy egy bizonyos Phillips Sullivan nevu jatekos most Magyarorszagon az Albacompban jatszik. Egybol beugrott neki kirol is van szo, es csak jokat tudott rola meselni. Allitolag amikor a Towersben jatszott abszolult kozonsegkedvenc jatekos volt, aki hatalmas akarattal, szorgalommal jatszott de a legfobb jellemzoje, hogy esszel jatsza a jatekot.

Mivel meg nem lattam jatszani ezert sem megerositeni sem megcafolni nem tudtam ezeket a megallapitasokat, mindenesetre azt mondta vele barmelyik csapat sokat nyerhet.

Mire abbahagyta a storyzgatast, mar csak percek voltak hatra a kezdesig, es az osszegyult 70-100 szurkolo lattan ugy dontottem van nekem jobb dolgom is az utolso kinti napomon semmint ilyen meccset nezzek, ugyhogy megfordultam vetettem meg egy pillantast a medencek fele, ahol nehany igazan szemre valo holgyemeny uszoedzese zajlott, majd angolosan tavoztam.

Ezekutan jovo7 szombaton mar mas szemmel tekintek a mi "kis" szentelyunkre:-)