Bird33 Creative Commons License 2007.02.25 0 0 449

Sziasztok

Megnézve a Körmend meccset nem értek egyet a topic nagy részével.

Többen arról beszélnek, hogy max. 5-6-ik hely, mások már a 8-at is véleményesnek látják. Szerintem nem ilyen tragikus a helyzet. Úgy látom, hogy csak egy szikra kell és beindul a csapat. Van két új játékosunk és jelenleg nálunk a fizikai alapozással egybekötött, új taktikai formációk begyakorlása zajlik. Persze az is igaz, hogy ezzel takarózni sokáig nem lehet, mert egyszercsak azt vesszük észre, hoogy a nagy sopánkodás közepette véget ért a szezon. Matus munkájának megítélésével várjuk meg az idény végét, különben úgy járhatunk, mint az Olajosok Pórral. Tavaly sokan szidták, idénre pedig bajnokesélyes csapatot kovácsolt. Én jó szívvel gondolok Fodor Petire, de nekem nagyon tetszik, hogy egy meccsen belül több védekezési variációt is kipróbálunk. Előrejátékunk még az átlagostól is messze van, de remélem az is mielőbb összeáll. Azzal meg Phil Jackson sem tudna mit kezdeni, ha játékosai a ziccert is mellédobnák, vagy éppen a labdát sem tudnák megfogni.

Phillips és Brighitta hasznos, jó játékos. Eddig Gerrit nyújtott többet, de hamarosan Sully is villogni fog, ez meggyőződésem.

Magyar VÁLOGATOTT játékosaink teljesítménye alapján egyik sem kap szerződést jövőre, úgyhogy ideje lenne valamiféle értékelhető teljesítményt nyújtaniuk.

Én biztos vagyok a négy közé jutásban, mind a kupában, mind a bajnokságban!

Előzmény: albatis (448)