Hello!
elkezdtem elolvasni a top 10 elejét, de elég régiek a bejegyzések, és azóta már biztos sok minden változott (árak...) de azért végig fogom olvasni természetesen. Pár embernek szívesen írtam volna mailt, de nem volt publikus a mail címük :(
Szállást nem terveztem előre foglalni, hisz elég speciális helyzetben leszek-leszünk: orvostanhallgatók vagyunk, és cseregyakorlatra megyünk Tr.o.-ba, így szállásunk és kajánk (ez utóbbi kérdéses) lesz egy városban - még nem tudjuk, hogy hol. Ugyanakkor egy városban szállás vajmi kevés egy körutazáshoz, de azért sok dolgot befolyásol. Ugyanúgy, mint az ottani "segítőink", akik vagy szerveznek programot vagy nem... mivel ilyen sok a rizikófaktor az útban, ezért szeretnék minél több mindent előre tudni és utána nézni, hogy mire odaérünk már tudjuk, mi érdekel, mennyi pénzünk van rá, stb... természetesen mindenhez rugalmasan alkalmazkodva. (tavaly ugyanilyen 1 hónapot Mexikóban töltöttünk, így némi tapasztalatunk van, de tudom, hogy ezek nem ültethetők át egyazegyben, hisz egy teljesen más országba látogatunk el)
sajnos sokan utaznak kocsival a fórumozók köül, így tömegközlekedéses weblap ajánlatokkal még nem találkoztam:(
Az otelekkel kapcsolatban a zsúfolt nyári hónapokban is igaz, hogy mindig találni megfelelő árut (olcsót) és színvonalút - szabad hellyel?
Ha jól hallottam nemzetközi diákkal több helyre olcsóbban/ingyen lehet bemenni? Jelent ezenkívül utazási kedvezményt is?
olvasom tovább a top 10-et is, de nagyon örülnél neki, ha itt is lennének up to date infok - biztos másokat is érdekel! :)