K.W4rtburg0s Creative Commons License 2007.02.24 0 0 154

Hellosztok!

Van egy piros Jawa Mustangom(1979). Kifogástalanul működik, de nem gyári a külseje. Gondolok itt olyanra például, hogy nem gyári piros, hanem kicsit világosabb...

A lényeg az, hogy szeretném teljesen gyári állapotúra hozni. Ebben szeretném a segítségeteket kérni a következőkben.

- a babetta piros az ugyanaz, mint a mustang piros?Mert gyári babetta piros az van...arról kikevertethetem a mustangra a színt?

- a felniket szeretném lekrómoztatni, ahogy az gyárilag is volt. Zala megyei vagyok. Krómozást hol végeznek a közelben? És körülbelül mennyire számíthatok anyagilag?

- a kipufogó krómozva volt gyárilag, avagy nem? Ha nem,akkor azt hogyan kell helyreállítani, ill. helyreállítatni?

- a kerékagy szintén pár helyes rozsdás...amikor küllőcsere, és felnikrómozás van, akkor az szabadon van. Azt hogyan kell a gyári "fényére" visszaállítani? Ha jól tudom, az nem krómozva van igaz?

- ennek a tankjára még festve volt az embléma, ill. a JAWA felirat. Erre tud valaki valami sablont? Vagy olyas valakit,aki ezt ráfújná?

-az első villák "lötyögnek". Régebben lehetett kapni ilyen műanyag perselyt, ám ez nem igazán tartós megoldás. Ezt hol tudom megcsináltatni?

Téli álmából felébresztve a mocit a következő hibajelenség bukkant elő. Ha az első lámpa világít, akkor a hátsó az nem...Ha átkapcsolom a fényszorót, akkor a hátsó világít,és az első nem. Ilyenkor a hátsó elég hamar befeketedik, és kiég:( . Sajna nem tudok rájönni, mi lehet a baj. Ha valaki tud, kérem segítsen.

Kérem, aki tud segítsen, negyon szeretném visszaállítani az eredeti fényébe ezt a nagyon hálás masinát.

Még szerencse, hogy nem lett hosszú a hozzászólásom.

A válaszokat előre is köszönöm!

Üdv!