tehtube Creative Commons License 2007.02.24 0 0 4262

Mennyi a pesó árfolyama? Meg miféle 122? Régi eredeti, 80-as évek, immár polisztiroldobjával, vagy napjaink egymotorosa optikai sebességvezérlésével szintén polsztirol dobbal? SF-nek van ott kettő is az M3, H100, DB3 mellett.

Kár Vili bácsiért. Egy évvel volt öregebb Nagyferónál aki vígan korcsolyázik, két évvel öregebb Frenreisz Karesznál? Szerdán olvastam a startlapon ezt a hírt :-( Két éve láttam színpadon a Jávori Machine Band-ben fiával, Plútóval, eszméletlen jók voltak. Az öreg vehemensen húzta maga után a fiatalokat. Szerettem a stílusát. Kicsit rockba hajló húzósabb jazz. Azok a pici dobjai is nagyon jól szóltak. Azelőtt meg egy esküvőn találkoztam vele a Grand Hotelban, ahol főleg orgonált (O1RW) Halász János (Charlie, Syrius75), meg egy gitáros/énekessel. Gyakorlatilag Hammond trió volt. Hatalmasat játszottak és volt egy dobszóló is!!!!!! amit megtapsolt a közönség. Na ilyet sem tapasztaltam lakodalomban :-)

AZ MTV-s A38-Rhodás felvételt nem bírtam ki, a hangot megmasteringoltam, videót trackereltem. A hangnál 400-1000Hz közötti erős kompresszoros kiemelés jót tett az arányoknak. Az eredményt megtekinthetitek a Youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=ToRyZNWGH6o

Persze ez erősen tömörített a 100mb, max. 10 perc korlátozás miatt.

Előzmény: djuice (4259)