a glutaminról: nem, nem durranok tüle, hanem jobban fejlődök, kicsit hosszabb távra kivetítve. pl tavaly január végén 88-ról 4 hónap alatt felmentem 101kg ra, naturálként. persze a korrekt kaja is számított, és kreatint is használtam. akkor mondjuk ultimate glutapuret ettem. most azér van prolab, mert nem volt 1kg kiszerelés, amikor legutóbb mentem, és a prolab 400g olcsóbb volt, mint az ultimate. ebből kitűnik, hogy bizony szerintem tömegelésnél is érdemes tolni. 5g-ket szedtem, edzés után, ill lefekvés elött.
G-bombot nem használtam. Rossz tapasztalataim vannak a sciteccel, nem szívesen veszek tőlük. A G-bomb nagy része sima l-glutamin szerintem(az ára miatt gondolom), amihez adtak egy kis trendi észterifikált glutamint, neg NAG-ot. a NAG valszeg nem hülyeség, az egyik kedvencs proteinemhez is adják, és az jó termék (de nem feltétlenül a NAGtól). az egész g bomb csoda mögött a 10g os glutamin adagok lehetnek, szerintem.
kreatin, glutamin? tökmind1, ha a kajád nincs jól belőve, és az edzés nem megfelelő, akkor nemsokat ér egyik sem. én a glutamint faforizálom jobban. de mondjuk én "durranok" akkor is, ha egyiket sem használom. Mert az nem a kiegtől függ.
De azt, hogy neked mi jön be azt én nem fogom tudni megmondani. próbáld ki őket, kísérletezz. én is kipróbáltam őket. aztán a tapasztalataidat légyszi oszd meg velünk is.