Nores
2007.02.22
|
|
0 0
917
|
nekem meg KOS-555 BMW X5. ezt már valaki felírta régebben? meg talán Santa Fe volt a KPP-100. így már teljes a Nores TOP51 KPP-209 Citroën Xsara Picasso 2 KPP-100 Hyundai Santa Fe 3 KPP-072 Honda Jazz 4 KPP-023 Opel Corsa 5 KPN-971 Opel Vectra Kaposvár TOP51 KOV-544 Saab 9-3 2 KOV-530 Saab 9-3 3 KOD-963 Renault Laguna GT 4 KNX-564 VW Passat 5 KNX-422 Opel Corsa legjobb a futó kombóból: KKM-422 Suzuki Swift
és egy kis közlekedés: a tegnapi baleset helyszínén nézelődtem, és valóban záróvonal van és északi irányban még egy kötelező haladási irány tábla is. de! a záróvonalból éppen kb. ott hiányzik egy szakasz, mivel kátyúztak, és utána nem festették újra. tehát emiatt nem vághatják meg a sofőrt, de a tábla utasítását megszegte. szóval nem fizet a kötelező. pedig a teherautóban tuti, hogy nagyságrendileg kisebb kár keletkezett.
a Budafoki út sem gyenge. talán 30 körüli sebességgel mehettem, hogy tartsam a tempót az autókkal, mikor 2 gyalogossal majdnem ütköztem. nem tudtam eldönteni, hogy előttük suhanjak el, vagy nem engednek el. így szinte állóra lassítottam (remélem, ők is megijedtek), ami után aztán beelőzött a sok autó, mert nekem gyengébb a gyorsulásom... |
|