Ha keresel és pesti vagy, akkor tudom ajánlani az örs vezér tér közelében a fehér úti autóneppereket. Mielőtt megveszed nézz meg pár dolgot:
- vízcsöveken keress gm feliratokat (ha nincs, akkor tutira cserélve volt és benne van a pakliban, hogy hengerfejes)
- első váznyulványon az illesztésnél nézd meg a ragasztót, ha hiányzik, akkor törve volt
-járó motornál vedd le az olajbeöntőnyílás sapkáját és ha picit mintha füstölne, akkor jöhet a következő
-mindenképp menj vele hideg motorral egy próba kört, addig amíg be nem melegszik
-ha ugrál az alapjárat, akkor jöhet a következő (alapjárat állító motorka majdnem 50e+szerelés)
-sárvédő alatt a kerék mögé nézz be és, ha látsz szakadást a vázon akkor nagy valószínűséggel valami barbár vagy összetörte, vagy rommá lett kínozva és meg van gyengülve a kasztni
-tigrán csak az alsó merevítések és a trapézlengőknél van pár rozsdapötty, ha ezeket látod, akkor az "természetes"
- a csomagtartót ha kinyitod, akkor oldalt találsz 2 nagyobb ajtót és 2 kissebbet. a 2 kissebb a hátsó tornyok tetét rejti, ha ezek gyűröttek vagy rozsdásak, netán festve vannak, akkor nem szabad megvenni
DE ha törve volt, az nem jelenti azt, hogy nem érdemes megvenni! Van olyan autó is, ami makulátlan és 2 hónap múlva szétesik. Nem kell mindenbe belekötni, hiszen ez nem új autó. Én hallotam olyat, hogy 98 utánni tigrákkal sok gond van. Elsőre én is olyat szerettem volna, de autószerelő a javított ecotec rendszerről mesélt pár hibát és inkább maradtam 97-ig bezárólag a tipusnál. Lehet, hogy randább a kárpit és más az ablak előtti műanyag és van pótféklámpa, de inkább a megbízhatóság.
Nem is tudom miért jutott eszembe, hogy eladjam, de mostmár marad, amíg meg "él"! :)