Én ott voltam és határozottan emlékszem, hogy igen markáns véleményt képviseltél az egyik intézménnyel, az Érdi Közterület Fenntartó Intézménnyel kapcsolatban (ez az az intézmény, ami 0% állami támogatással, teljes egészében önkormányzati finanszírozásból működik). Vagy ez nem tartozik az intézményi hálózatba?
Hiányoltad, hogy nincsen részletesen bemutatva a feladatonként juttatott pénz, ezért nehéz megállapítani, hogy mennyire megalapozott a költségvetése.
Úgy emlékszem, hogy a jelenlévők is egyetértettek vele, hogy megfontolandó álláspont és a lehetőségek függvényében meg is kell valósítani.
Az intézmények finanszírozási rendszere nem ma, nem tegnap alakult ki és szerintem komplexen kell megvizsgálni a változtatásokat.
[off]Tényleg nem értem, hogy miért kell ennyi indulatot bevinni egy ilyen vitába. Lehet, ha félreértésről van szó, Juhász Győző maga is elismerte a tévedés vagy a félreértés lehetőségét. Őszintén megmondom, az alpári anyázáshoz nincs sok kedvem, előre elnézést kérek, ha valaki ilyenbe próbál belerángatni, inkább megválaszolatlan kérdéseket hagyok. [/off]