Én viszont itt volnék, egy kicsit.
Ti aztán mit mondjak jól kihasználtátok, hogy el vagyok havazva...vagyis muffinozva... fuuuuuj, elég volt már belőle... :(((
köszi a névnapi köszöntéseket!!! de ez nem mentesít senkit, mindjárt kaptok ám!!! (büntetésből lehet, hogy muffint....) A Zuram (az egyetlen és hites) meg is ölne, ha tudná, hogy már megint itt teregetem az életem... :))) meg az övét!! :))
A fényképek tisztázása!! Nincs időm visszakeresgélni régre, de én ugy emlékszem a viccelődés onnan indult, hogy beraktam azt a Wadi Rumos képet, itt a fölsőt, amin pici hangyák voltak az emberkék, és oda írtam, hogy ottan rajta lészen az én Uram. Az alatta lévő kép meg a barátaink. (és Satié+G666-é is egyik-másik. :)) azok neeeeem a férjeim, egyik seeeeem!!!!!!! legalábbis én nem tudok róla!! :)) és a Zuram sem, uhogy nem terjeszteni a világba bele, héééé!!!! Aztamindenit neki!!!!!
mit is akartam... elfelejtettem, szerencsére... (nem is vagyok szétszórt!!! Gombóci!!!)
Tul vagyunk az ovis bálon is, muffinostól, gyerek a táncon, aranyos volt nagyon, csak kis szégyenlős... vasárnap meg az otthoni szülinapját tartottuk, meg az én névnapomat, már ugyis annyira belejöttünk. Na, ma meg a cégnél... (mégegy kupac muffin. mostmár megtanulok valami mást is sütni, mert unalmas. hihi) éééés a fő mutatvány még hátravan, az szombaton lesz, a 10 gyerekes, tudjátok....huuuu, még társasjátékot kell gyártanom. És holnap este, ha lesz időm, a boltos néni fejére fogom huzni a lufijait... 12-ből vagy 5 lyukas volt, a többi meg pár óra alatt leeresztett... :(((
Csak azt nem tudom, hogy mit fogok én csinálni a jövő héten? halálra unom majd magam.... hehehe :))) ja, mármint ha tulélem :))) még vasárnap jönnek az Apukámék is felköszönteni... lehet, hogy megszököm????? (last minute repjegy???????)