Hali R*R!
Nem akarlak untatni már ezzel a szűkítő témával, csak még egy észrevétel.
Lehet, hogy hülyeségeket beszélek...sőt! Mivel gépész lennék nem pék vagy szakács, magam is erősen kételkedem, mert a fizika az fizika. No de ha kis "elektronyika" is párosul mellé, akkor már az nekem smafu.
Szóval amióta kivettem azt a szűkítőt...mintha kilométerről kilométerre jobban menne a lacsim. Az elején amikor megléptem a szűkítő-kivételt, ugye beszámoltam róla, hogy halványan észlelhető a javulás. No mostanában ez a halvány mintha vastagodott volna. Nem tudok rá magyarázattal szolgálni, nem értem a dolgot, de kis gázadásra is lényegesen nyomatékosabban reagál. Nem versenytempóra gondolok, de 2000/min-től halvány gázra is egyenletesen szépen gyorsul. Olyan kisvárosi élvezetes tavaszi gurulásos tempó. 4000/min-nél a lépcső -mint írtam a múltkor is- megmaradt, de a hangja komolyabb lett...férfiasabb.:-))
Ne röhögjetek ki! Tudom, hogy ez már "harmadik típusú találkozás" kategória, de nem az elfogultság beszél belőlem. Vártam pár napot, mire le mertem írni ide ezt.
Tudom, tudom R*R...mondtad te ezt már. Na de arra nem gondoltam, hogy napról napra változik. Laikusként arra gondoltam, hogy kiveszem oszt jobban megy és kész. Hmmm...
Hát ennyi...bocs mindenkitől, ha untattam volna, de gondoltam közzé teszem ezt.
Üdv!