hehe, ők ikrek :-)))))))))) holnap lesznek 3 évesek :-)
hát, amit írsz, az egyrészt nagyon szuper, másrészt a fejemben egyből kigyullad a riasztó: mint dolgozó egyedülanya, egyszerűen _képtelenség_, hogy én előző nap feldíszítsem a termet, meg ilyesmi. nem is tudom, más hogy csinálja, és ez ugyebár kapcsolódik a szülői együttműködés témához: hogy a fenébe fogok én lelkes közösségépítő lenni, ha egyszer dolgozom, mint - gondolnám én, kis naív - minden normális ember???
azért mindig odajutok, hogy ez elég nonszensz. mert az egy dolog, hogy 3 éves korig otthon van anyuka (én spec. akkor sem lettem volna, ha nem egyedül nevelem őket), de utána?
és ne mondjátok, hogy otthon dolgozik, mert az én világomban az otthon dolgozik az nem egyenlő azzal, hogy feleannyit dolgozik. én - mivel le kell lépnem időben a gyerekekért a bölcsibe - még este dolgozom, belépek a gépbe és emaileket válaszolok meg, anyagokat írok. és nem vagyok sokmilliót kereső cégvezető, csak közép.
még ha van is arra némi tolerancia, hogy egy dolgozó anya nem vesz részt annyira, ha sose tud résztvenni, arra joggal lesz dühös a többi szülő.