Törölt nick
2007.02.19
|
|
0 0
48
|
Szervusz!
Örülök, hogy írsz. Már azt hittem, teljesen behalt a topic.
A Camouflage valóban pöpec zenekar, nem is értem mért nem jut eszébe senkinek sem meghívni őket Magyarországra. (pl.: a PECSA -ba?). Most amúgy is turnén voltak, elmentek az oroszokhoz is. Állítom, hogy Magyarország koncertszervező irodái tényleg a Japán Szálloda -féle éppen futó (értsd: a csapból is dőlő) szennyekre vannak ráállva. Kicsit más zenét játszik ugyn Lisa Gerrard (a Dead Can Dance -ből), de amikor a Sorstalanság filmzenéjét kis hazánkban a rádió stúdiójában énekelte fel, nem sokkal utána állt össze újra a Dead Can Dance egy turné erejéig...Lisa mondta is, hogy ha hívnák szívesen koncerteznének itt. Nem hívták! Na, ez csak egy adalék volt a magyarok impotenciájára. Persze a pénz nem ebben van. De kérdem én, csak a kaszálás miatt hoznak létre ilyen szervezőirodákat, vagy azért, hogy engem szórakoztassanak? Azért mert a DCD, Camouflage, Cure...stb már nem mainstream, nem is kell a rajongóikkal foglalkozni? És ezen előadók lemezeit sem hozzák be a kretének az országba. Csak hosszas utánjárással juthatsz maxikhoz ill. egyéb nyalánkságokhoz. Olyanokhoz, amelyek megszerzése nyugaton evidens: bemész a boltba, azt' megveszed. Az EU -tagsággal a magyar mentalitás nem változott meg. Nem 'rádióbarát' egy zenekar? Ergó nincs benne annyi pénz? Kis szériát nem éri meg behozni, úgyhogy nem is hoznak egyet se. Bezzeg az Il Divo, Tokio Hotel meg a fekete zenék (rap, R'n'B...) számolatlanul jönnek. Ez zenei rasszizmus mind a kiadók, mind a médiumok illetve lemezboltok részéről. Sajnos a Camouflage is ennek az áldozata.
Üdv: András |
Előzmény: Single Bilingual (47)
|
|