Törölt nick Creative Commons License 2007.02.18 0 0 14792

Szervusztok!

Először is bocs' , hogy csak most reagálok (a munkabeosztásom elég rossz, általában 9 órára érek haza).

Szóval a 'Rebel rebel' egy feldolgozás szám amit még a Hansás időkben rögzítettek a srácok.

Eruc, én Téged nagyon irigyellek ha igaz az amit írtál. Mégis milyen számod van meg a Cure -tól, ami senki másnak nincs? Mikor vetted fel?

Valóban (amint már írtam) rengeteg házi demó készült, ezek javarésze soha sem lesz hozzáférhető mert vagy tényleg nem ütik meg azt a szintet, amit vállalhatnának ,vagy egyéb szempontok miatt. Nem görcsölök ezen, mert ha nem, hát nem!

A 'You are so happy -you could kill me' stúdióban rögzített változatára kiváncsi lennék, nekem is csak az instrumentális demója van meg.

Tudom, hogy van jó néhány 'beavatott' ember akik sok mindent hallottak vagy birtokolnak is. Magyarok közül is van jónéhány ilyen ember, de azt hiszem az angolok kissé lépéselőnyben vannak. Sok egyéb szempontból is. Ilyen szempont például a lemezek beszerezhetősége. Egy-egy maxi után nagyon sokat kell futkosni,mert általában be sem hozzák az országba. Én is mire megszereztem a Bloodflowers -ről kiadott két promót...hát szóval, nem volt egyszerű. Sok mindent csak az internetről lehet beszerezni, egy-két olyan bolt van amelyik számol a Cure -rajongókkal is.

Az elázott csomaggal kapcsolatban: a CD -k, picture disc -ek beszerezhetőek a Metro-nóm hanglemezboltban (ez itt a reklám helye), nyílván valamivel drágábban persze. Még mindig rizikós a rendelés külföldről, bár (lekopogom) a Magyar Posta mostanában jól muzsikál. Az angolok korrektül csomagolják a cuccokat. Pl.: az eil.com -ról rendeltem két Mission maxit, és zsír új állapotban, sértetlenül érkeztek meg.

Volt persze ellenpélda is: főképp az e-bayen lehet megszívni. Gyakran elhallgatják a lemez valódi állapotát. Kaptam már úgy Creatures maxi CD -t, hogy a remix (ami miatt megvettem) lejátszhatatlan volt.

Most rendeltem egy filmzenét (Ashes and snow) amelyen Lisa Gerrard játszik 4 számot. A lemez 25$ volt, a postaköltség ennek többszöröse ide (nem írom le mennyi, mert hülyének néztek). A CD nagyon exklúzív, tibeti papirusz a borítója...stb.

Ritka gáz állapotban jött meg, de a lényeg lejátszható volt! (A CD új volt pedig.)

Ezért is félek kicsit minden új album megjelenésnél, hogy az hányféle változatban jön ki és abból mennyi kerül be Magyarországra. A magyar lemezpiac ritka szar, a maxi 'kultúránk' egyenlő a nullával. Azt mintha nem jegyeznék az utóbbi időben. Pedig egy külföldi maxi nem ám olyan hitvány mint a magyar: mindig van valami érdekesség rajta. Én meg vagyok olyan idióta, hogy ezeket szeretném eredetiben megvenni, s ezzel vagyunk még így jópáran.

Üdv: András ( http://www.thecure-fan.mindenkilapja.hu )