Feffo Creative Commons License 2007.02.17 0 0 326

Most nem mondod, hogy ilyen egyszerű a magyarázata. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy akár Fodor Pétert, akár Zét vagy Kámit érdekelte volna mi a mi véleményünk. Én nem éreztem, hogy nagyon dúrván fogalmaztunk volna. Vagy amíg el nem olvasták a hozzászólásokat úgy érezték , hogy minden rendben és Ők jól játszanak, majd rádöbbentek, hogy mégsem, mert mi azt írtuk?  Elképzelem ahogy Kámi keze dobásra emelkedik és bevillan neki, hogy a múltkor mit írt róla Bird33. 

Banks azt nyilatkozta sokat beszél a feleségével az MSN-n. Egyszer rossz linkre kattintott, elolvasta, hogy Edberg nem volt megelégedve a Paks elleni játékával és bánatában meg sem állt Amerikáig.

Mindegy nekem az a véleményem, hogy a fórum jó dolog volt és a hsz-k 80%-a a csapatért aggódó volt. Másodsorban pedig itt az indexen is elolvashatják a játékosok (vagy a szponzorok), hogy mit gondolunk a csapat teljesítményükről. 

Elképzelem, hogy Sporttárs most díjazott MTV-s főnöke  benéz az indexre és meglátja az  MNK-n miket írnak a beosztottjairól szolnoki, kaposvári, stb. "barátai.