drtarr
2007.02.17
|
|
0 0
317
|
KEDVES FELEBARÁTAIM!
HADD MONDJAM EL MIÉRT ZÁRT BE AZ ALBAKOSARAS FORUMOTOK.
NEMRÉG EGY HÉTVÉGI NAPON, DU.12.04 ÓRAKOR VETTEM A FÁRADTSÁGOT ÉS BEÍRVA MEGKÉRDEZTEM:
ENGEM MÉG MINDIG ÉRDEKEL, HOGY MI VAN BANKSZEL? LESZ-E KÁRTÉRÍTÉSI IGÉNYE AZ ALBACOMPNAK, VAGY A VEZETŐSÉG SUTTYOMBAN KÖZÖS MEGEGYEZÉSSEL VOLT BENNE A SZERZŐDÉSBONTÁSBAN ?
EZT KÖVETŐEN ELMENTEM A KONYHÁBA, MAJD MIKOR VISSZAÉRTEM 12.07 -KOR -TEHÁT 3 PERC MÚLVA - ELÉGGÉ MEGLEPŐDTEM, MERT NEM VOLT MÁR + FÉLTŐ GONDDAL KEZELT FORUMOTOK.
Ugy látszik kivertem a biztosítékot, ami ugyan kissé boldoggá tett, szolnoki kötődésem lévén, azonban az álságosság maga elszomorított.
Na most akkor, mindent bele cáfoljatok meg, de sztem a kérdés jogos és még mindig aktuális. És csak azon csodálkozok, h. ez bennetek nem fogalmazódott meg?! Én pl. a hírekben előadottak alapján simán elvállalnék egy ilyen kártértérítési pert, amennyiben nem kamu maga az állítás Banks, minden előzetes nélküli prompt távozásáról.
Az azon a napon illetékes moderátornak említeném meg, h. olivio volt a nicknevem.
Ezt magyarázzátok meg nekem, ne azt, hogy miért ilyen gyengusz ezidáig CSAPATOTOK.
pax |
|