cápaFeri Creative Commons License 2007.02.17 0 0 5391

Hali lewenter!

Érdekelne engem is ez a sportszűrő. Mit kell tudni róla?

Jól látom a képen, hogy látszólag vastagabb a pereme, mint a gyári papírszűrőé? Gondolom a légáteresztése viszont sokkal nagyobb! Honnan van? Mennyibe fájt, milyen tartozékai vannak (olajzó spray?)? Milyan gyakran kell pucolni, ápolni?

Nem tudom, mennyi a gyári szűrő, de ha annak a 15000 km-enkénti árát veszem alapul, mennyi idő alatt térül ez meg? (kizárólag Forintálisan értem, hisz a dinamikát nem lehet pénzben kifejezni!) :-))

Nemrég vettem ki én is a szűkítőt, bár R*R márkatárs már régóta győzkődött, de még csak 7500 nál járok. Gondoltam legalább az első pár ezer km-t nem piszkálom. :-))

Direktszűrőbe nem hiszem, hogy fektetnék (családi autó a lacsi), de ez érdekel! Legalább nem kell engednem, hogy a szervízben ezt a szűrő témát piszkálják, majd én karbantartom magam. Amúgy is az van lelkiismeretesen elvégezve, amit maga a tulaj símogató keze végez. Egy szerelő csak munkadarabnak tekint minden autót, amire: "bassza meg, még ez a "30-ezres" is itt van mára, pedig már úgy tele a tököm, mennék haza a ....-ba"......

Üdv!

Előzmény: lewenter (5386)