AlBaPaPi Creative Commons License 2007.02.16 0 0 281
:-)))) Rosszul bírta a stresszt, ez jó. Akkor miért nem ment könyvtárosnak? Viccelek.
Nem arról volt ott szó hidd el. Több verziót is hallottam - természetesen pletykaszinten.
A legenyhébb, hogy már nagyon hazautazhatnékja volt. Nem tudjuk meg ebben sem az igazságot.
Kedveltem és jó játékosnak tartottam Spiveyt, addig az ominózus utolsó meccsig, amin személyes véleményem szerint szándékosan nem játszott jól. Hogy miért? Ezer válasz lehet: Zének már szerződése volt idénre, neki még nem, több pénzt szeretett volna, de nem akarták megadni stb.
A lényeg, hogy egy Spivey kaliberű játékos SZERINTEM ok nélkül NEM TUD olyan rosszul játszani. Mondhatjuk, bután, túl feltűnően csinálta. Persze hibás volt Fodor is, mert Ő jóhiszemű volt, és nem vette észre ezt, tovább erőltette Jay-t. Hibás volt a vezetés is - ha egyáltalán akarták az aranyat (remélem akarták; mindenesetre furcsállom, hogy évről-évre a 4-be jutás a kitűzött cél, miért nem legalább mondjuk a döntőbe jutás), Ők is feldobhattak volna valami jutalmat, ha nyerjük a döntőt (aztán lehet meg is tették, nem tudom, de ha nem, az hiba volt - motiváció kellett volna).
Ha viszont "nem bírta a stresszt", akkor azért kellett elküldeni.

Előzmény: Feribá04 (278)