A szerdai teljesítmény bíztató volt, még a vereség ellenére is. Ha ezt tudjuk, akkor meglesz a 4 hazai győzelem, és idegenben a Debre és a Vásárhely, az pedig 15 győzelmet jelent a végére.
A szombati rangadó nagyon nehéz lesz, de fentiek miatt hozni kell mindenképpen. Nem is tudom mikor volt utoljára ekkora jelentősége egy KKK-Dvár meccsnek... ja, de a kupaelődöntő. :)
És ha tudunk hozni még egy légióst, nem kell 30 pontos átlag, megelégszek a 20-szal is, na jó, 17-tel, de többet nem engedek belőle (ilyent se könnyű hozni, nézzük csak az Albát :) ), akkor sima liba lesz a 8. :)
Az fiatalok témához kapcsolódva, én nem találom olyan egyértelműnek, hogy Kissből nem lesz semmi, igenis tehetséges, paraméterekben se olyan kétségbeejtő szerintem, mint egyesek gondolnák, maradjunk ugye Csirke példájánál. És ami nagyon fontos, lehetőséget kap a fejlődésre, az pedig igazából teljesen lényegtelen, hogy milyen okból, lényeg, hogy kap.
Kasza rettentő jó lenne, ha megnőne, de sajnos nem hiszem, hogy lesz mondjuk 1,80, pedig az se túl magas. Mindenesetre a hozzáállása pont ezért is több, mint példaértékű.
Vojvoda viszont az utóbbi évek legnagyobb ígérete, nagyobb mint Ronca volt, belőle klasszis lehet. Az ő hozzállását nem ismerem ugyan, de az mindenképpen jó előjel, W.L. kritizálod. Roncában sem hittél, még tavaly sem, most azért meg már elismered legalább... :)