Göri Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5365

Üdv.

Pollenszűrőre én is rákérdeztem és azt mondták, hogy még fölösleges, meg egyébként is nem olcsó játék (kocsi 1 éves kötelező szervízén, 7000 km-nél történt).

Én a kötelező szervíz előtt rákérdeztem az árakra. Összesen 25.000 Ft-ot mondtak, korrektek voltak, ők is hordós Opel olajjal dolgoznak, olajszűrőt csak gyárit rakhatnak bele.

A számlát megnézve - aki még esetleg nem tette meg az nézze már meg előbb hogy mit számláztak ki neki - az alábbiakat tapasztaltam. 33.000 Ft volt. Nos óradíj 2,5 óra volt felszámítva (6000 Ft/óra), valújában a kocsi csak 1-1,5 órát volt a szervízben. Ezt szóvá tettem, mindját le is húztak 0,5 órát, 2 órát viszont ki kellett fizetnem mert hát ennyi a minimum akkor is ha csak 0,5 órát van ott a kocsi.

Aztán felszámolták az olajat, igenám de nem Ople olajat amiről szó volt, hanem Shell olajat, aminek 1.000 Ft-al drágább volt literje (4.000 Ft).

Tehát így lett a 25 ezerből 33 ezer.

Egyébként a fateromnak a fordosok 4 liter olajért 20.000 Ft-ot számoltak fel. És az öregem nem gyújtotta rájuk a szalont csak otthon füstölgött.

Előzmény: chevycsaby (5363)