Na jó sokáig nem fértem géphez. Hát én is (de leginkább Lajosbá') utánna lestem és tényleg nem fér be az első váznyulvány miatt a v6, sajnos túl magas. Lajosbá' vállalná az átalakítást, de azt is mondta, hogy nem tudná garantálni, hogy nem szaggatja szét azt a váznyulványt, amit hegeszt új gyanánt. Viszont a sima 2000-es calibra moci kis átalakítással befér. Sajna a klíma felejtős lesz, de inkább az erő. Számolgatott az öreg és mutogatott nekem mindenféle adatokat. A lényeg az, hogy a féltengely, fék elbírja, de toronyra mindenképp kell merevítő és meg kell erősíteni pár ponton a kasztnit is mert szét tépi. Azt is mondta, hogy érdemes lenne váltót is cserélni, de annak is utánnanéz. A motort így sajnos le kellett mondanom, pedig szegény srác már ki is szerelte. Bár én nem is mondtam tutira.
Az angel eye, az bizony az ám! Ha valait érdekel, akkor találtam egy törött tigrist a használtautón. 400e volt asszem. Ha lenne most pénzem és nem kéne erre a vasra, meg a házra, akkor össze is raknám az öreggel.
Próbáltam képeket küldeni, de valami tré van a gépemmel. Úgyhogy coming soon...és sorry!
Ja és jelenlegi tigrásoknak:
Ezt mindenképp nézzétek meg!!
Most egy csomó cucc akciós!