B O N T Ó
Akkor hölgyek-urak: szívesen benézek egy-két
bontóba, hazafelé menet,
Ausztriában.
Tekintve, hogy az már az ezredik megtett kilométeren túl lesz, ezért nem leszek valami üde. Nagy út, sok csomag, tehát főleg a kisebb részeket tudom elvinni, ha valakivel konkrétat is meg tudok beszélni majd. Természetesen
ármegérdeklődés is lesz, az alap. A némettudást a barátnőm adja, viszont a
Wels-Linz-Bécs-Hegyeshalom tengelyen fekvő bontókról egyedül képtelen vagyok informálódni, ezért várok mindenféle építő javaslatot, cím, tel., térkép, itiner, műholdas link, stb.. A könnyen megtalálható bontók előnyben. Én láttam egyet valahol Bécs tövében, nem mazda, de sok kocsi volt ott, láttam GE-ket is, csak nem tudom, hogy az bontó, vagy autóelszállítás-telep. Egy autópálya (?)-lehajtóban volt, tehát a jó nagy ív azt kerüli körbe, de valahol van egy bejárata is, persze.
Óriási
MAGYAR trükköt hallottam, ahogy valaki audi-sportkormányt szerzett magának a bontóból: bement, körülnézett, senki nem kísérte, ő talált egyet, kidobta a kerítésen és VOILÁ. No azért vett is valamit :-) >>"Kérjük ne lopj"<<
A hazautam húsvét előtt lesz, tehát a tréfás
ápr. 1. a határidő, ami előtt várok segítséget, érdeklődést, (+ alkatrészek neve - ami kell, németül) stb.
Ebay-en van most egy bordó GE, 5ajtós, diesel, csak jobbkormányos, egyben 95fontért, Angliából. Van ott 3-4 ilyen kocsi is, tele alkatrésszel, stb. Csak hát vontatni kell, meg belül minden rossz helyen van :) Pedig ha összedobnánk rá, csak 400 km-t kéne idébb rángatni.. Sajna vonóhorgom sincs, pedig az is hasznos lenne!
Nem gondoltatok rá páran, kedves GE-sek, hogy vegyünk közösen egy verdát alkatrészeknek? Legálisan, hogy majd utána mehessen roncstelepre. Csak a tárolása/őrzése a problémás.. Vagy ez nem érné meg? Összekapnánk rajta? Közös lónak turbós a háta ??
Jó éjt.
DRD - 626