Cromagnon Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5347

Szia!

Én egy fanatikus sport autó  illetve tuning rajongó vagyok.Eddig minden autóm át lett alakítva sajnos nem állok úgy anyagilag hogy igazi sport autót vásároljak illetve a munkám a taxi és nem fér bele egy második autó hobbiból.Ezért a munka autó van egy kicsit átalakítva.A légszűrő kb 10.000 forintból ki jött. Igazából sosem a látványra törekszem hanem a sportosságra.Tehát nem csilli-villi króm a légszűrő és a motor közötti szívócső hanem egyszerű feketére fújt lényeg a funkció így olcsóbb.A kipufogó 120.000 ft-ból kijött itt sincs króm kipufogó vég ezért rejtett és így kb 10.000 ft-tal olcsóbb.A Lacetti adja magát az elrejtésre más autóval szemben ugye a gyári vég is ilyen nem kell kivágni a lökhárítót.Ha meg alatta jön ki a csővég akkor nagyon sok esetben leér főleg ha benn ülnek egy páran.Meg hát le is van űltetve.Tapasztalat "taxi" tehát sok bosszúságtól megkímélem magam hogy már megint leért Pl:fekvő rendőrök vagy Budai utcák,garázs behajtók.Ha leér nyomot hagy a drága végen.Igaz így nem látványos de nem másnak veszem hanem saját élvezetre és így is tudja azt produkálni amire szükségem van.A chip nincs elfelejtve csak húzódik anyagi okok miatt.A fogyasztása kb 9 liter körüli nap mint nap más sok mindentől függ.Függ attól hogy hol tankolok, függ attól hogy az adott napon milyen fuvarok vannak ha sok a Budai cím akkor kicsit többet eszik a sok hegy menettől.ha több repteret viszek akkor kevesebb ugye sík az út és lehet egy fordulaton tartani a motort.Tehát szerintem sosem szabad tankolástól tankolásig fogyasztást mérni mert nem mutatja a valós adatot mindig nagyobb időszakonként kell mérni Pl.havonta összesítve ez nálam olyan 5000-5500 km itt 9,1 liter a fogyasztásom a városban.A kipufogót a Janó csinálta én több mint 10 éve hozzá járok a Suzukimra is ő csinálta a kipufogót például leálltam versenyezni lámpától a csepeli gyorsforgalmin 320-as BMW-vel 140 ig egymás mellett mentünk és ott jött elő a lóerő hiány.A fiú meg is kérdezte utána milyen motor van ebben a "szutyok"-ban! Ugyan így 4 leömlővel  a Nissanomra is eddig mindig bevállt.Tudom sokan rossz véleménnyel vannak róla azt mondják nagy üzemi módszerekkel dolgozik de nem vinnének hozzá annyi verseny autót ha olyan rossz lenne.Hát egyelőre ennyi. 

Előzmény: Kundvar (5340)