away alone Creative Commons License 2007.02.14 0 0 14755

nem tudom, nem járok BP-re, de lehet nem is az a baj, hogy mennyi a Happily, hanem, hogy egyáltalán van e? :D

Azért az eBay-en is általában jó pénzért mennek el az ilyen LP-k, és mostanában azt olvasom, hogy egyre több lemezt tesznek fel úgy, mint jó lemez, csak azért, hogy minél többet adjanak érte. :(

A másik, hogy a postával vacakol sok eladó, ha nem éri el a kívánt összeget, sőtt sokx már eleve irreálisan magasat ad meg, persze ez még jó is lehetne, hiszen így elvileg sokaknak elveszi a kedvét a licittől. De mégsem ez jön ki a végén, mivel a világ 'nyugatabbik' felén nem igazán számít az a pár dollár. Mégis nevettem már nagyon nagyokat a csóri smucigságukon... :D:D

Érdekes dolog az is, hogy nem igazán látni nagy versenyeket részgyűjteméneknél, sőtt olykor majdnem komplett gyűjteményeknél sem :) Viszont ha pár ritkaságot egy csokorba szednek, az baromi drágán szokott elmenni!

Észrevettem még azt is, hogy főként a nagy CD láz idejében megjelent hanglemezeket (kb. 90-02?) sok esetben visszatartanak üzletek/egyéb felvásárlók(?), és hónapokig/évekig nincs egy sem, aztán hipp hopp előkerül egy bontatlan LP!...érdekes, mint amikor pult alól kellett kérni húst, és banánt :D

Hát Pest már csak ilyen, én is láttam ám pesti utcákról képeket, ahol úgy söpörték a pénzt, mint a falevelet, ha jól emlékszem a történelemkönyvünkben volt...de érdekes mód nem nagyon akartak az emberek lehajolni érte! :-)

"A pénz relatív, mint az idő. Csak nem végtelen!"

Előzmény: Törölt nick (14754)