És még valami, ami szerintem nagyon fontos... illetve kettő...
A tudományos felmérések tényleg darálnak olyasmit, hogy a nők egyszerre több dologra is tudnak figyelni, de szerintem csak akkor igaz, ha "hazai pályán vannak". És inkább csak a szövegnél képesek koncentrálni több helyre...
A kocsiban ez nem jön elő...
Másik!!!
A fiúk nagyrésze már akkor vezetni akar, amikor eléri a pedálokat. Én is 12 évesen már parancsnoki Uazt vezettem mezőkön, mert érdekelt, meg ilyesmi. Volt időm megtanulni autóval bánni, mire odaértem hogy 17, irány a jogsi, már nagy előnyben voltam, (mint az a hatéves, aki visszafelé is tudja az ábécét, mire suliba ér. Persze lesz mit tanulnia még, de máris előnyben lesz, és valószínüleg a későbbiekben is olyan lesz a hatása, hogy mindig jó tanuló lesz, mivel a korábbi sikerélmények ösztönzik...)
A csajok akkor tanulnak elindulni, mikor rutinpályára kerülnek, és a mellettük levő oktató csak hátráltatja őket, hogy elengedjék magukat a volánnál... Mindig rájuk szól, ezt kell változtatni, és szegények nagyrésze annyira meg akar felelni, hogy sokszor ez okoz bajt. Akkor bebeszélik maguknak is, hogy nem jól vezetnek, és ez majd vagy elmúlik sokára, vagy sohasem...
Figyeljétek meg, mi a reakciójuk, ha kárt okoznak egy kocsiban? TÖBBET NEM VEZETEK SOHA!!! Ez is jelent valamit, nem??? lehet rosszul gondolom...