Zolis Creative Commons License 2007.02.14 0 0 36
A több dologra koncentrálás nem az én megfigyelésem, hanem tudományos tény, bár igazán nem láttam működni sose bevallom. És ha működik is, akkor is csak rutinos dolgokban, mint a tvnézés meg a telefonálás, de mivel a vezetés nem az, ezért ott nyilván nem üzemel a dolog.

A kátyú meg a hideg motor dolga nem igazán várható el, merthogy ehhez némi műszaki érzék kell, ami viszont elég gyér a női vonalon. Sosem fogod megmagyarázni egy nőnek a hideg motor problémáját. Sőt, azt is megfigyeltem, hogy pl sokszor a motorfék sem ismert fogalom. Ez a hiányosság mondjuk némi többletkiadást tud okozni az biztos.
Nekem meg akkor áll meg a tudomány, ha egy csecsemőt nyomnak a kezembe, hogy fogjam... :)

Én közel sem vezetek ilyen régóta, de én is gyakran eltalálom, ha egy bizonytalan nő bűvészkedik az úton. Ha mégsem nő, akkor meg lebuzizom :)

A Budapesti utakról viszont más a véleményem. A legfőbb baj a szarul szervezett forgalom és kereszteződések a probléma. Pl amikor mondjuk január közepén -3 fokban Újpestről gurulok haza Csepelre este 11-kor, akkor pl vagy 3-4 lámpa megállit, ami csak zebrát véd és egy lélek nem jár már arra régen. Ha ez napközben csúcsforgalomban történik, akkor lehet szépen lámpától-lámpáig állni...
Előzmény: Stakka Boo (35)