Szia !
Már két számot nem kaptam meg rendesen ...
Sajnos előfizettem újabb egy évre, mert akkor éppen működött.
Annyival egyszerűbb az életem, hogy a Posta Hírlap Igazgatóság közel van a munkahelyemhez és ott átveszem utólag ...
Odaadtam az ottani hölgyeknek a gondnok telefonszámát rendezzék le egymás között. Előző évben ez megoldotta a problémát.
Ha ez sem segit, írni fogok a HVG-nek ( Velük vagyok szerződéses viszonyban, nem a Postával ), hogy küldjék normál postai küldeményként az "igazi" postással különben hibás teljesítés címén felmondom az előfizetést és kérem visszautalni a fennmaradó összeget. Jó kis jogi móka lesz ... Bizonyitékként megvan a postai cetli a sikertelen kézbesítésről.
A cetlit a "rendes" postás dobja be ( Ismertetőjel: többnyire ugyanaz, délután jár, mindig van kapunyitója ) az újságot egy szerződéses alvállalkozó ( Ismertetőjel: gyakran változik, hajnalban jár, csak néha van kapunyitója ).
A szórólapos ( Ismertetőjel: reggel jár, amikor a lakók munkába mennek, nagyon remélem, hogy nincsen kapunyitója .... ) vélhetően beoson, mikor valaki "legálisan" ki-be megy és van akkora #&@"+!#, hogy beengedi.
Hamano