Szia!
Bár lehet, hogy nem én vagyok az igazán kompetens, de azért az én véleményem:
Mint sok-sok hozzászólással hátrébb kitárgyalták azok, akiknek - sajnos - hasonló jelenségeik voltak/vannak: A korábbi (talán 2005-ös, és előtti...?) gyártású gépeknél némi presszióra mintha - persze csak hallgatólagosan - elismerték a hibát és a szelepcserét, mint megoldást javasolja a gyártó. Erről persze jó magyar szokás szerint csak a szervizeket nem értesítették HIVATALOSAN - legalább is ezt mondja az a szerviz, amelyik nem óhajt ezzel foglalkozni.
Azaz azt a szervizt, amelyik szó nélkül cseréli bátran keresd fel, bátran cseréltesd ki a szelepeket az új, módosított zárószügű szelepekre (a másik kutyütőt meg felejtsd el sürgősen...).
Tapasztalat szerint, akiknél ezt megtették, a hibakód újra nem jött elő, tehát jóféle beavatkozásnak tűnik.
A későbbi gyártású gépekben már eleve a módosított szelepek vannak - mondják az okosok -, így ezeknél - legalább is egyenlőre (koppkopp)- nincs ez a probléma.
95LE kolléga kezdeményezett egy felmérést a napokban (5279), ebből - ha a többiek is adatszolgáltatnak, köztük Te is - szerintem kiderül, hogy mennyire helytálló a gyártási időre visszavezetni a problémát, merthogy az enyém is mostanság lesz egy éves, és így mégiscsak kezdek aggódni...