molnarmarina Creative Commons License 2007.02.13 0 0 2504
úgy lett Vourvourou, hogy eldöntöttük, hogy idén megint Görögország. Irtam egy millió szállásadónak, magánháznak, apartmannak stb. Utána elkezdtünk szortirozni kinézet, hely, ár, strandtól való távolság stb. szerint. A férjemnek valahogy a félszigetnek ez az oldala tűnt szimpatikusabbnak, Athos Hegy stb.  és szerinte erre sekélyeb és langyosabb a viz, ami nem biztos hogy igy van de a gyerekek miatt fontos.  Végül is a képeidet elnézve lehet, hogy jól döntöttünk. Autónk lesz a mozgáshoz és kiránduláshoz, éjszakai életet meg úgysem élünk a gyerekek miatt. A távolságokat még nem néztem félszigeten belül, de szerintem nem lehetnek túl nagyok, a görög térképet majd előásom valahonnan, már vagy 3 éve nem láttam. Az utóbbi években mindig rábeszélt valaki Horvátországra meg egyéb úticélokra és mindannyiszor megbántuk és elhatároztuk , hogy nem hagyjuk magunkat eltériteni a jól bevált Görögországtól, úgyhogy most már át is utaltam az előleget az apartmanra. A legfelső kép az különösen szép, van a helynek vagy a partszakasznak valami neve vagy simán a parton sétálva ráakadunk? Vagy az egész környék ilyen?
Előzmény: Kristi31 (2497)