BeZe1974
2007.02.12
|
|
0 0
5265
|
Amikor olvasom Komis Cápaferi meg R*R hozzászolásait elgondolkodom, hogy atyaúristen én is így beszélek számtech nyelven? :) Van hogy itt 2x-3x elolvasom amit irtok es nem fogom. Sajna analfabeta vagyok a motorhoz meg a motorház alatti bonyibb dolgokhoz. Ha javitas szakszerviz vagy szerelo. Nagyon elgondolkodtatott hogy kivegyem-e azt a szukitot. Barmennyire is figyeltem ezt a temat amit itt koruljkartatotk nekem meg nem derult ki miert is van az ott... Az nem lehet kivanalom hogy tobbet fogyasszon. Ezzel nem tudom elkepzelni ennyit jatszananak a gyarban.
A heten megyek kotelezo szervizre, remelem jol sikerul :) Azt kertem a szerviztol a leheto legjobb olajat toltsek bele. Azt mondtak ok Mobil1 -et hasznalnak mert az a legjobb. Hallottam mar ilyenrol mindenkinek az a legjobb amit arul de ti mit tudtok a Mobil1 olajrol? En Shellt akartam beletenni arra nagyon legyintettek. Ennyire szar a Shell ?
Nem tudjatok veletlenul pollenszurot milyen surun kell cserelni? Adalek hogy en allergias vagyok tehat szeretnem nem kihagyni ha kell cserelni az orrom erzekenyebb :P
Amugy a lenduletet en is kezdem eszrevenni mostanaban (13000 km van benne) 4 -ben ha kihuzom nagyon tud menni meg akkor amikor mar 5-ben kene kapcsolni. Nem az en vilagom nem ertem mitol van ez de biztos, ti mar leirtatok csak meg kene fejtenem :)
Tovabbi kellemes napot. |
|