Az oldalkocsi nevelését még barátnő titulusban meg kell kezdeni! :-))
További adalék a témához, hogy amióta teljesen rám maradt az autótisztítás (régebbi autóimnál néha kiporszívózta, vagy megpucolta az ablakot) én vagyok a kapitány a hajómon. Beülés előtt lábtoppogás és nem sárbeletaposás a kárpitba, és az "ablakok békén hagyása, ha retkesek" is ide tartozik. Lehet, hogy kissé túlzásba viszem a dolgokat -néha meg is kapom ezt a családban- de relatív megértő a család, ugyanis ez az első közös új autónk, amiért nagyon megdolgoztunk és amihez hasonlóra vagy 10 évig tuti nem lesz pénzünk - ha az utolsó részleteket is kinyögjük a banknak.:-))
Mellesleg egyáltalán nem szimpatizálok a kereskedőkkel, valóban nem szabadna karcolódnia, de minden autón karcolódik ha koszosan nyektetve van.
Tudod én úgy vagyok ezzel a témával, hogy attól még nem lesz (elnézést, de így szoktam mondani) hülyebiztos egy autó, hogy sokat kell érte fizetni! A százezeres mikró is megsüti a macskát ha belerakod.:-))))) Szóval vannak dolgok, amikre lehet vigyázni és egy kis odafigyeléssel elkerülhető a baj, ugyanis ennyi pénzért senki nem vett Roll's Royce-t.
Én meg inkább azt nem értem, miért kell huzigálni az üveget mindig? Van ebben az autóban hideg is, meleg is, klíma is. Terepezni nem lehet vele, hogy sáros legyen egy-két hét alatt annyira, hogy vakarni lehessen róla. Két-három hetente meg csak lecsutakolja az ember egy kicsit (persze saját maga, ugyanis a mosó sem használ a fényezésnek-sosem vinném mosóba!), ha meg már nem látni ki az ablakon, akkor a lámpák is elék mocskosak, így idő hiányában egy vödör vízzel körbe lehet érni az ablakokon és a lámpákon egyúttal a biztonság érdekében is!