norio Creative Commons License 2007.02.10 0 0 168

FLR: Nagyon kedves, hogy így kiállsz mellettem, de nem kell szólni a modiknak, mert nekem az volt a tervem, hogy senkit nem fogok eltiltani a topikból csak azért, mert fikázik valakit. (Ezt többek között azért terveztem el, mert biztos vagyok benne, h kedvenc Szuszmok "barátunk" is-akit csak Dorinesszel ismerünk egy macskás topikból-biztos észrevette ezt a topikot és sutyiban olvassa is, itt majd láthatja, h hogyan kell megemészteni a negatív kritikát és nem rögtön mindenkit kirugdalni a topikból). Pedig H. nem is mondott még csúnyákat :)) Ennél már láttam sokkal rosszabbat. Heatcliff még csak fel sem idegesített és rájöttem, h ha pontosabban kérdezek, akkor pontosabban és segítőkészebben válaszol. Nem akarok főnökösdit játszani és azt szeretném, ha minél többen írnának ide. Bár én is szívesen megnézném 1-2 rajzát Heatcliffnek, mert mostmár igazán kiváncsivá tett. Lehet rajta bazi nagy logó is, ha fél, h felhasználja valaki. Különben meg én lehet, h kedvesnek tűnök, de elárulhatom, h azért kérdezek annyit, h kiderítsem a szándékot. Ha kiderül, h a szándék a szimpla szemétkedés, nincs benne semmi építő jelleg, hiába kérdezek akármennyit, csak fika a válasz, akkor nem foglalkozok tovább az illetővel, tök mindegy mennyire kezd el anyázni :) És hidd el, a végén ő lesz a dühösebb. Vannak olyan emberek, akik imádnak veszekedni (itt nem Heatcliffről beszélek) és mindenkibe belekötnek, akik még nagyon durva és gúnyos szavakat is használnak emellé. Átéltem életben is egyet s mást, ezért ilyen apróságoktól már nem fogok kiakadni. Volt egy ember, akinek sikerült kihozni a sodromból, neki 3 éves kő kemény munkájába került, igaz, akkor odáig fajult, hogy majdnem agyonvertem, mert se a szép, se a csúnya szó nem használt. 

Mindenkit kérek a saját érdekében, h pozitív és építő jellegű hszeket írdogáljon, mert én ugyan nem fogom leb*szni, de lehet, h más megteszi és kevésbé lesz kedves :) Szóval visszatérve arra, h milyen tudok lenni, ha valakiről kiderül, h gonoszkodik...hát én is tudok durva lenni és nem ajánlom, h ezt bárki kipróbálja :))  Nem használok én csúnya szavakat, de eléggé tud fájni, amit mondok.