TUZI
2007.02.09
|
|
0 0
1621
|
Hy. Na mitörtént? Mindenki telel? Mondjuk az jó ha semmi probléma az autókkal, így nincs is mit kérdezni.:-) Nekem lenne egy érdekes észrevételem, ellenőrizzétek légyszíves. Kicsit neki tolatot egy IQ bajnok hölgy. 'Hál istennek nem lett nagy baja. Golyó a dísz rácsom kuka:-( és alul a job ködlámpa melletti kis műanyag is kuka. Nézem ,ez alatt van az első vonószem rögzitő pontja. Ez oké is, vagyis ha húzni kel akkor le pattintom ezt a kis darabot és becsavarom a vonószemet. Tegnap ,teszem fel az új műanyagot , közbe nézelődők. hát bal oldalon ebben a műanyagban ,van egy luk. Nem értem mért a luk ,pont ott van ahol a másik oldalon a rögzitő pont. Viszont bal oldalon nincs alatta semmi. Már azt hittem hogy valaki felcserélte a két elemet a balt a jobbal, de nem lehet nem egyformák. Na most a kérdésem ,csak nekem van így , vagy valami VW örökség része ként ,elképzelhető hogy a VW-ken bal oldalon van a vonószem kialakitása. Most eltünök ,legközelebb talán vasárnap este ,de inkább hétfőn leszek. Sziasztok, jó hétvégét. |
|