Atteeharp
2007.02.08
|
|
0 0
1903
|
Nem vettem magamra azért :) "A rezonátoros gityót én pl. az életbe nem..." na persze-persze, ez jól hangzik, kár hogy nem igaz. :) Szerintem ez leginkább a zenei gyökerekből adódik, meg ha megfogsz egy hangszert, akkor te más hangokat keresel benne. A resoban én meg pont az egyszerűséget, meg ezeket a SonHouse-os csapkodásokat keresem, de pont emiatt kicsi a valószínűsége, hogy ez igazi tudássá forrja ki magát. Pláne hogy mostanában háttérbe szorul mandolin miatt, mert rá kell jönnöm, hogy azért kicsit zavaró, hogy az ember korlátok között mozog (huu, idén lesz 10 éve). Mandolinon meg tök tetszenek ezek a mindenféle dolgok, leginkább leginkább a swinges, meg rockos cuccok. (Mondjuk herflin is elkezdtem a "zenei terpeszkedést", de több kitartás kéne hozzá, ami nem tom miért nincs meg. Ha érdekel: http://homespun.powerusermedia.com/Homespun_Tapes/VD-LVY-HA01_Harmonica2.wmv a vége a lényeg)Azért remélem egyszer összeérnek majd a különböző zenei hatások. Amúgy tényleg egy chop(nak közel sem nevezhető valami) után hallottam hogy valami zörög. Ez a Dark Eyes nagyon tetszik :) |
Előzmény: TheRover (1902)
|
|