Nem neked szolt a hsz. Csak benne voltal az eredeti idezetben.
"gondoltam van egy kis rálátásom mindkét oldalra és esetleg hasznos lehet olyanonak, akinek még csak az egyik oldalt tapasztalták"
Tehat te tudod, hogy milyen lenne _nekem_ gyereket szulni? Vagy barki masnak, aki meg nem szult. (Megjegyzem, a ma ide bemasolt hszm a gyerekneveles 'technikai' reszerol es nem a gyerekvallalas erzelmi oldalarol irtam. Termeszetesen.) Ugye itt meg mindig csak a sajat eletunkrol es donteseinrol van szo.... Asszem annak idejen mondtam is, hogy ha en meg akarom tudni, hogy milyen az szulonek lenni ..... akkor szulok egyet es megtudom. Kesz. De hogy barki is 'elmeselje', hogy milyen lenne az en eletem gyerekekel az eleg nagy keptelenseg. Ezert nem is vagyok kivancsi a sem a szelid elmeselesre, sem a kioktatasra. Gezoo fele lesajnalasra meg plane nem. Gondolom, a tobbiek is valahogy igy ereztek es sajat vermesekletuknek megfeleloen reagaltak le a dolgot.
En legalabb is igy lattam ezt a topikot. Amugy nincs tovabb mint mondani szerintem.
Ugyhogy jo lenne, ha nem latnam a nikkemet itt meg egyszer. Plane nem valaki mas hsz-ben! A szemelyeskesest es provokalast hagyjuk meg a poli-dilinek, jo!?