A tegnapi meccs megmutatta siker fő tényezőit, de nem a mi oldalunkon, hanem odaát.
Egy nagyon gyenge, de hajtós, szökévenként egyszer igazán jól teljesítő bohóc légiós, egy 42 esztendős veterán, valamint erősen középszerű, pályájuk zenitjén régesrég túllévő magyarok, meg két lelkes és tehetséges fiatal a legjobbját elveszítve homogén, mentálisan erős, harcos, küzdeni tudó eleggyé összeállva nem is minimális pár ponttal megverte a "sztárok" egész armadját felvonultató, nem csapatként, hanem egyének sokaságából felálló ellenfelét.
Ennek ellenére őszintén nem hiszek benne, hogy mások ellen, ebben a mezőnyben sokra megy ezzel a kerettel a Kaposvár, csak az ilyen balfasz összevissza, dekoncentrált, zéró védekezésű csapat(?) ellen, mint a milyénk jelen pillanatban. Mert egy valamirevaló, kicsit is összeszedett gárda bizony nem fogja hagyni Uhegwut szórakozni, meg a fiatalokat fickándozni.
De a helyzet az, hogy akármire is lesz képes ez a kaposvári csapat, tagjai felszántják a pályát, küzdenek, és megtesznek minden tőlük telhetőt. Magukért, a klubért, a szurkolókért...
Bevallom, jelen pillanatban én is szeretnék inkább egy ilyen csapatot, mint ilyen elkényezetetett "sztárok" lelketlen összevissza gyülekezetét!
Most van az az érzésem, amit hosszú évek óta megkapunk az ellentáboroktól, jelesül, hogy: össze vagyunk vásárolva! Ez a mai Albacomp, semmi több! Mindez sok ész nélküli hozás és még ész nélkülibb elküldések eredményeként. Koncepció, józan, ész, szakmai megfontoltság hosszú távon, az nincs!
Jah, és a végére, csak hogy érthető legyen: az újabb remek döntés akasztott ki ennyire! Nekem személy szerint már Fodor felállítása betett, hogy szezon közben, átgondolatlanul, mindent és mindenkit felrúgva.
De hogy fogják magukat, és elküldik Pojbicsot basszák meg, az már mindennek a teteje!!! Nem érzetem se iránta se a játéka iránt vmi kivételes szimpátiát, de hogy a nulla, számunkra hazsnavehetetlen Lowe, és az eleve feleslegesnek bizonyuló tucatlégiós Zujovics helyett, az kész!!!!
Jah, és amúgy nem tulajdonítok nagy jelentőséget a vereségnek, egyrészt mert ez visszahozható, másrészt mert még télleg nagy az összevisszaság, és bízom benne h jobbak lehetünk még ebben a szezonban is, ha szépen hagyják végre elcsitulni a hullámokat, és mindenkit dolgozni! Ez kéne már, nagyon! Csak kosárlabda!!!