Törölt nick Creative Commons License 2007.02.07 0 0 3203

A quad(os) megjelenése a természetben élből természetellenes, természet és környezetszennyező lét-, és tudatforma. (szerintem.)

Ezt ön írta lejjebb,és nem tudom mire érti??Arra,hogy esetleg a természetőrök nem szeretik azt sem,ha gyalogosok vagy lovasok mennek ki a természetbe,vagy esetleg a motorizáció  kialakulása is természet ellen való??Mert az is lehet környezetszennyező amikor a légfrissítőt használja?

Miért rosszabb a quados megjelenése a természetben mint egy ló vagy bicikli??Természet és környezetszennyező lét-és tudatforma?Látott már képeket vagy műholdas felvételeket az amerikai vagy kínai gyárak által kibocsájtott légszennyezésről?Esetleg írt is már az amerikai elnöknek erről?El szándékozik e menni Koreába,hogy ott is a jól fejlődő gépkocsigyártóknak beszámoljon a környezetszennyező hatásokról?Nem hiszem,minthogy azt sem hogy aki normálisan,vagy megfelelő módon használja ezeket a gépeket,bárkit ennyire megbántana mint önt kedves Uram!!

Egyébiránt visszaolvasva nem láttam,hogy érdekegyeztetést kezdeményezett volna ,vagy érdemi javaslatott tett volna a ""probléma"" megoldására.Egyáltalán a likvidáláson kívűl volna e ötlete a párbeszéd kezdeményezésére minrt azoknak akik undították a topikot.