deger
2007.02.07
|
|
0 0
641
|
Halee! Ha szeretnél egy sportos kis vagány verdát, akkor mindenképp megéri! Fentartása semmivel se több, mint bármelyik ecotec-es autónak. Fogyasztása lábfüggő. Nekem plő pályán komótos 130 körül 5-6 között szipákol, de így 6 a tető. városban max 7. A corsa mellet az szól, hogy hátul ha nehezen is, de el lehet férni. Olcsó hozzá a karosszéria cucc, és tele van vele minden bontó. A tigra sajna hiába van több mint 10 éve pályán, ritka a bontókban. Nagyon kevés ember adja be, akkor is csak úgy, hogy eleje vagy hátulja totálkárra van zúzva. Most én ott tartok, hogy cserélem a lambdaszondát, ma políroztam, kárpittisztítás, csilli-villi...viszem piacra :( párom se örül, de sajnos kicsi nekünk és 2 autót nem tudunk fenntartani. Szóval akit érdekel: ELADÓ! Vagy csere ami érdekel: audi A6 avant max. 2000ccm-ig minimum 97'-től (ráfizetek!)
A "vas": 1995-ös, 14-es alufelni 90%-os falken nyári, 90%-os dayton téligumik, klímás, ködlámpás, ha kell direkt-szűrővel, olajcsere eddig csak és kizárólag 5W-40 olajjal!, törve volt, de hibátlanul ki lett javítva minden! Úttartás tökéletes, műszerfal nem zörög. Bármikor, egyeztetés után kipróbálható. Jó lenne valaki olyat találni neki, aki továbbra is jó gazdája lesz.
ára: 800e + 12 hó részlet (26e/hó), ha valaki alkudni akar, akkor 900-ról indul és 100-at engedek :)Ha kell kép akkor írjatok: deger@vodafone.hu |
Előzmény: Shivaaa (639)
|
|